top of page
PT

Personal training

In onze praktijk werken we met een gediplomeerd en gemotiveerd personal trainer. Op een efficiënte manier train je samen met je personal coach en werk je toe naar jouw eigen doelstelling met focus op jouw sportdiscipline! Van 5 km leren lopen, over verantwoord afvallen, tot een persoonlijk sportrecord verbreken op de fiets of in de atletiekpiste.

Je verbetert prestaties en blijft blessurevrij door kracht, stabiliteit, snelheid en lenigheid te trainen op een uitdagende manier en volgens een trainingsschema op maat. Ook een recuperatiesessie of pre-activatie voor een wedstrijd behoort tot de mogelijkheden van personal coaching.

60 €/ uur

75 €/ uur op verplaatsing

RUGSCHOOL

Full Body Training indoor

Wekelijks komen we samen om een uur stevig te trainen. We leggen de focus op kracht, uithouding, explosiviteit en stabiliteit aan de hand van verschillende variërende oefeningen op maat, uitgewerkt in een circuit. Door het deskundig advies tijdens uw training, sport u blessure vrij en verbetert uw lichaamsbesef.

 

Het is voor iedereen die zijn conditie en kracht wil verbeteren. Elke deelnemer heeft de vrijheid om de zwaarte aan te passen naar eigen noden/eigen mogelijkheden.

 

Full Body Training outdoor - zomer

Zit u de hele dag binnen? Nood aan wat extra beweging? Sport je graag in een kleine groep met vaste deelnemers en dan nog liefst buiten?

Dan is deze workshop volledig op uw maat.

We trekken de openlucht in om een uur stevig te trainen. We leggen de focus op kracht, uithouding, explosiviteit en stabiliteit aan de hand van verschillende variërende oefeningen op maat, uitgewerkt in een circuit. Door het deskundig advies tijdens uw training, sport u blessure vrij en verbetert uw lichaamsbesef.

 

Medische fitness - move groepen

Aan de hand van een intake gesprek maken wij een oefenschema op uw maat. Onder begeleiding van een kinesist traint u wekelijks verder aan uw persoonlijk trainingschema in een kleine groep van maximum 5 deelnemers aan uw eigen tempo.

Deze sessies zijn geschikt voor mensen met blessures.

 

Rugschool

Heb je rugklachten (gehad) en wil je er zelf iets aan doen?

Of wil je voorkomen dat je ooit (langdurig) rugklachten zal krijgen?

Dan is rugschool iets voor jou!

In de lessenreeks zit zowel theorie als praktijk verwerkt.

Het wordt gegeven door een gespecialiseerd kinesitherapeute en er wordt rekening gehouden met de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten.

Full body training
Rugschool
move

GROEPSLESSEN

x

x

 

Praktische info

Loopanalyse

Meer en meer sporters worden geconfronteerd met blessures tijdens het lopen. Zeker bij lopers die hun snelheid of afstand proberen te verhogen ontstaan vaak problemen. Kom bij ons op controle. Zo kunt u met een gerust hart uw looptraining starten of verder opbouwen.

Tijdens de loopanalyse loopt u op onze loopband terwijl u wordt gefilmd vanuit verschillende hoeken en dit zowel met uw loopschoenen als blootvoets. We analyseren de beelden samen zodat u visuele en theoretische feedback krijgt over uw loopstijl. We bestuderen het hele lichaam van de schouders tot de voeten en dit in elke fase van het lopen. We gaan op zoek naar uw zwakken punten en testen hiervoor bijkomend op kracht, controle en mobiliteit.

Loop en fiets

Sixpackchallenge - next 2021

Nood aan een nieuwe uitdaging? Dan is deze challenge iets voor jou! Na het kijken van de sixpack challenge van de broers Coppens die zich gedurende 8 weken full-time op deze missie storten. Dachten we... dit moeten we proberen maar in is het haalbaar met een fulltime job? gezin?... Ja! Is het een uitdaging.. JA dat ook!

Zie je lichaam grondig veranderen op 8 weken tijd tijdens onze challenge. Een aangepast training schema met 10 trainingen per week zowel in groep als thuis en een intensief voedingsprogramma geven je deze resultaten.

WHO'S IN?

 

Ervaring

2018 - Sixpack Challenge 1

  • 13 deelnemers verloren samen 80 kg

  • 3 vrouwen -10 mannen

  • "Ben ik de enige die dacht dat diëten gepaard gaan met honger lijden? ik heb in jaren niet zoveel moeten eten" - CK

 

sixpack
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
bottom of page