top of page

Online programa: Meer rust met gezonde maaltijden

Over

Wil jij tijd winnen door: - sneller boodschappen te doen - niet te moeten nadenken in de week - niet te moeten onderhandelen met gezinsleden of partner - je geen zorgen te maken of je wel gezond eet Ik neem je mee in alle tips en tricks om gezonde maaltijden samen te stellen. In je eigen tempo doorloop je 12 thema's in 12 weken. De training zal levenslang beschikbaar zijn en je zal meer dan 50 stappen doorlopen naar een gezondere levensstijl. Ben jij het beu om altijd te moeten denken wat je vandaag gaat eten of dat je gezinsleden je oren van je hoofd zeuren. Vind jij het ook belangrijk om: - gezonder te koken voor jezelf - gerust aan een geplande week te beginnen - nieuwe producten te leren kennen - inspiratie te krijgen van mij of andere deelnemers Dan is deze training iets voor jou! Voorbeeld weekmenu's van mij Review's van een bestaand weekmenu's bv. lidl, colruyt... 12 thema's: - Doelen stellen - Maaltijden samenstellen - Plannen maken - Boodschappen doen - Groenten - Vlees, vis & veggie - Carbs - Duurzame maaltijden - Mindfull eten ... In elk thema vind je favorieten lijstjes, recepten, extra download of etiket lezen. Bonus: - levenslange toegang tot onze online community om ervaringen, menu's en recepten uit te wisselen.

Je kunt ook via de mobiele app deelnemen aan dit programma.

Prijs

€ 99,00

Delen

Ben je al deelnemer? Inloggen

Aanmelding workshop
- Wat andere deelnemers schreven -
Anoniem

het heeft mij meer bewust gemaakt en nieuwe producten en gerechten leren kennen.

Caro

ik weet nu beter wat "gezond" is en waar ik op moet letten om gezonder te eten.

Nele

Menuplanning bracht heel wat rust binnen ons nieuw samengesteld gezin. Ellen dacht mee na over de praktische invulling

vrouw Typen

Meer dan 10 jaar ben ik al bezig met gezonde voeding, toen waren de cijfers op de weegschaal heel belangrijk voor mij. Was er 1 kilo bij was dit zeer demotiverend. Het gaf me stress en het overheerste mijn dagelijks leven.
 

Toen ik terug contact nam met Ellen keek ik er naar uit om de workshop gezonde voeding te volgen. Deze workshop heeft me ervan overtuigd dat het cijfer op de weegschaal niet belangrijk is maar wel dat ik gezond en gevarieerd eet. Sinds ik dit meer kan loslaten heb ik ook geen zin meer in de dingen die ik niet mag eten., mijn stress herkennen, dit helpt om er anders mee om te gaan. 

Wat ik wel kan eten staat nu op de voorgrond, 

Nieuwe recepten uitproberen, supertof! 

Sinds de workshop maak ik toch om de 2 à 3 dagen verse soep, maak ik een extra portie groenten bij het avondeten.

Mijn menu plan ik voor 2 of 3 dagen, zo ga ik ook niet meer dagelijks naar de winkel. 
 

Mindful eten krijgt elke dag meer en meer plaats in mijn leven, diëten loslaten en gezond eten. Perfectie bestaat niet, wel  gezond eten en bewegen.

Ik voel mezelf veel beter en kan zelf aanvaarden dat ik gezond leef dankzij het volgen van deze workshop, de gesprekken en uitleg van Ellen. En elke dag er op een gezonde manier mee bezig zijn. 

Dank je wel, Ellen! 

Carina, januari 2021

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
bottom of page